معاون اقتصادی ریاست الوزراء در «کنفرانس ملی تمویلات خُرد: فرصت‌ها و چالشها» اشتراک و سخنرانی نمود

معاون اقتصادی ریاست الوزراء در «کنفرانس ملی تمویلات خُرد: فرصت‌ها و چالشها» اشتراک و سخنرانی نمود

محترم ملا عبدالغنی برادر آخند معاون اقتصادی ریاست الوزراء امروز در کنفرانس ملی تشویق سرمایه گذاری و اشتغال زایی که تحت عنوان "کنفرانس ملی تمویلات خُرد: فرصت ها و چالش ها"برگزار شده بود، اشتراک و سخنرانی نمود.
در این کنفرانس شماری از اعضای کابینه، نمایندگان سازمان ملل متحد، اتحادیه اروپا و بانک جهانی، سفیران خارجی مقیم کشور، مسئولان مؤسسات بین‌المللی و داخلی و شماری از سرمایه‌گذاران و تاجران ملی نیز اشتراک داشتند.
معاون اقتصادی ریاست الوزراء طی سخنرانی خود در این کنفرانس گفت که مستفید شوندگان سکتور تمویلات خُرد ، مردم عام و فقیر، دهاقین و صاحبان تجارت های کوچک اند و همکاری با آنها هدف مشترک امارت اسلامی و جامعه جهانی است.
محترم ملا برادر آخند افزود که امارت اسلامی کاهش فقر و بیکاری و فراهم نمودن زمینه کار برای مردم را مسئولیت و اولویت خود می‌داند، به همین دلیل به منظور حمایت از کسب و کار های کوچک و ایجاد فرصت های شغلی جدید از سوی دافغانستان بانک برای نظارت و تنظیم این سکتور مقرره هم وضع شده که در بیست سال گذشته این کار صورت نگرفته بود.
به گفته محترم معاون اقتصادی ریاست الوزراء، با تأمین امنیت سراسری و شفافیت در کشور، اکنون بیش از هر زمان دیگر، فرصت بهتری برای کمک به مردم عام از طریق بخش تمویلات خُرد و فراهم کردن زمینه کار برای آنان فراهم شده است.
محترم ملا عبدالغنی برادر آخند خاطر نشان کرد که حمایت و کار مشترک با تمویلات خُرد بخاطری مهم است که این بخش به زندگی مردم عام و فقیر ارتباط دارد و از طریق این سکتور به دهاقین، مردم عام و فقیر کمک صورت می گیرد و برای شان زمینه کار مهیا می شود که باعث کاهش سطح فقر، بیکاری، مشکلات اجتماعی و در نتیجه منجر به رشد اقتصادی و تقویت اقتصاد ملی می شود.
در اخیر معاون اقتصادی ریاست الوزراء از جامعه جهانی، ادارات تمویل کننده و همچنان افغان های ثروتمند خواست تا در حمایت از تمویلات خُرد در کنار امارت اسلامی بایستند.
 وی افزود که مردم عام، دهاقین و مالکان تجارت های کوچک می توانند با استفاده از مقرره تمویلات خُرد، تشبثات خود را آغاز و یا گسترش دهند.
قابل یادآوریست که در مقرره تمویلات خُرد شرایط اخذ تمویل آسان گردیده، تا مردم فقیر در مناطق دور دست بتوانند تمویل را بدست آورده و این روند به تمامی مناطق کشور گسترش یابد.#